Home » Welkom!

Welkom!

Welkom bij Wilma’s kraamzorg.

In deze bijzondere tijd wil ik graag jou en je gezin dienend bijstaan met liefdevolle verzorging, respect en wijsheid. Jij bepaalt hoe jij het wilt, ik ben er voor jullie.... In deze intieme periode is het een eer dat ik als kraamverzorgende even betrokken mag zijn bij jullie gezin!

Wie ben ik
Ik ben Wilma Hortensius, getrouwd met Eric en moeder van vijf geweldige kinderen. Sinds 2012 ben ik werkzaam als zelfstandig kraamverzorgster. Ik ben ook A-verpleegkundige, (diploma behaald in 1985) en heb lang in het buitenland gewoond waar ik onder andere ervaring heb opgedaan als doula (childbirth assistant). Wat mij betreft “moet” niets; ik probeer mijn zorg af te stemmen op jouw wensen. Het is fijn als ouders zoveel mogelijk met hun kindje bezig kunnen zijn, om elkaar te leren kennen en in alle rust mogen genieten van elkaar.
In de loop der jaren heb ik heel veel ervaring opgedaan in (het begeleiden van) borstvoeding en de ondersteuning daarvan.
Ik werk vooral samen met Marion Vuijk, (verloskundigepraktijk Lytse Poppe). We zijn goed op elkaar afgestemd zodat je eenduidig en goed beleid krijgt van deskundigen die dichtbij  je staan. Marion is tevens lactatiekundige IBCLC (specialist op het gebied van borstvoeding).

Wilma's kraamzorg is lid van Coöperatie kraamzorggroep U.A., een platform voor zelfstandig kraamzorg ondernemers.Ik werk veel samen met Gretha van der Werff (bygryt.nl) een zelfstandig kraamzorg ondernemer ook lid van Coöperatie kraamzorggroep U.A.

Je kunt mij dag en nacht bereiken op 06-18647789 of  b.g.g. 0511-843971.  Als je mij belt voor partus assistentie en ik neem de telefoon niet op, spreek dan een boodschap in. Mocht ik je dan niet terugbellen binnen 20 minuten, bel dan Gretha van der Werff 06-28472637 zodat je verzekerd bent van tijdig partusassistentie.